Federació Catalana de Futbol Sala
26/03/2018 às 17:41
Cabeçalho

CELEBRADES LES COMARCALS A LLINARS DEL VALLÉS

El passat dissabte van tenir lloc a Llinars del Vallés, les Comarcals de Futbol Sala Base, on en els millors jugadors, seleccionats per comarques, van oferir un autèntic espectacle als assistents que omplien les graderies de les dues instal·lacions esportives on es va celebrar el campionat. Però més enllà de la pròpia competició, la jornada es va desenvolupar dintre d' un ambient festiu i de germanor, fent del torneig un veritable exemple d' esportivitat i joc net. Les seleccions però, que van resultar vencedores a les diferents categories van ser Barcelona Nord, Barcelona Sud, Maresme i Catalunya Central.

El Comitè Tècnic d' Àrbitres de la FCFS, va aprofitar el Torneig més important del Futbol Sala Base Català, per designar  àrbitres joves amb projecció nacional i internacional.

PRESÈNCIA FEDERATIVA

Els directius de la FCFS, Antonio Artés, Xavi Cerdà i José Luís Torres van ser-hi presents durant tota la jornada, éssent els encarregats, juntament amb els delegats de la FCFS al Vallés Oriental, Montserrat Sarmiento i Ramon Tudó de lliurar les medalles a tots els participants. La FCFS, també va fer entrega a tots els jugadors la samarreta del campionat, per què guardin un bon record de la seva participació. També els delegats comarcals de la FCFS, que representaven per primer cop els seus respectius combinats van acudir a la fita. Per part del CTA, van assistir el seu Director, Jordi Jiménez, els Vocals de Capacitació i Qualificació, José Pedro Cases i Joan Bernardo Mañé i els col·laboradors Pedro Antón Moraga i Benito Herrero. 

AGRAÏMENTS

La FCFS vol donar les gràcies als jugadors i les seves famílies, seleccionadors, col·laboradors i voluntaris que han  fet possible què la Festa del Futbol Sala Català Base, esdevingués un èxit de participació i sobretot de fair play. Menció especial per a l' Ajuntament de Llinars del Vallés, al seu alcalde Martí Pujol Casals, al regidor d' Esports i Joventut, Iban Sangrador i Gil i a la família del F.S.Llinars, que van demostrar des del primer minut una extraòrdinaria capacitat organitzativa.

PROPERES TROBADES

Properament la FCFS comunicarà la data i la localitat on es duran a terme les trobades a les categories benjamí i prebenjamí. 

1 Gostei · 0 Comentários

Gostei
Calendário
Maio 2018
SegTerQuaQuiSexSábDom
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Siga toda a informação da competição em seu telefone móvel iPhone ou Android
Entrar em contato com o organizador
Enviar mensagem
Siga-nos
Patrocinadores
Asociación Mundial de Futsal - AMF
Ver Asociación Mundial de Futsal - AMF
Seleccions Catalanes
Ver Seleccions Catalanes

Seu navegador não foi capaz de carregar todos os recursos de nossa web, é possível que tenha sido bloqueados por um firewall, um proxy, algum complemento ou a configuração de seu navegador.

Pode clicar Ctrl + F5 ou Ctrl + Shift + R para forçar seu navegador a tentar descarregá-los novamente, ou se isto não funcionar, utilizar outro navegador ou contatar seu administrador de sistema ou provedor de Internet para solucionar este problema.