Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

Cap de setmana de duels de primer nivell a la Lliga Primera Nacional Masculina de Futsal

9/04/2024

Aquest cap de setmana es va disputar una jornada emocionant a la Lliga Primera Nacional Masculina de Futsal, on es van presenciar partits amb gran intensitat. Els resultats van ser els següents:

• CFS CORBERA 9 - 6 ARRAHONA FS

El partit destacat de la jornada va ser l’enfrontament entre el Tecla i l’Argentona:

El Tecla Futsal, campió vigent de la Copa Catalunya, va protagonitzar un emocionant duel a casa seva contra l'Olimpic Argentona, en un partit que va captivar l'atenció dels aficionats presents a les grades. Des del primer moment, es va percebre la rivalitat però alhora el fair play entre els dos equips, amb l'Olimpic Argentona reconeixent l'èxit del Tecla fent-los el passadís abans del partit. Amb el xiulet inicial, la intensitat va ser palpable en cada acció. Tot i això, va ser el Tecla qui va aconseguir imposar-se en els primers minuts del partit, anotant dos gols decisius abans del descans. El primer gol va arribar al minut 8, mostrant la capacitat ofensiva de l'equip local. A només 30 segons de concloure la primera part, van fer-se amb un segon gol, consolidant la seva superioritat fins a la mitja part. A la segona part, l'Olimpic Argentona va reaccionar ràpidament, marcant un gol al minut 2 i acostant-se al marcador. No obstant això, el Tecla no va permetre que aquesta reacció afectés el seu domini i, al minut 7, van ampliar el seu avantatge amb un tercer gol, que es va revelar com a definitiu. Cal destacar el rendiment excepcional dels porters en aquest duel, amb intervencions crucials que van mantenir el resultat. Tot i els esforços de l'Argentona per retallar diferències, el Tecla va mostrar la seva solidesa defensiva i eficàcia ofensiva per acabar guanyant el partit per 3 a 1. En resum, va ser un enfrontament intens i emocionant entre dos equips amb ganes de demostrar el seu potencial sobre la pista, amb el Tecla Futsal sortint victoriós i reafirmant la seva condició de Campió de la Copa Catalunya.

Un altre partit que va cridar l'atenció va ser l'empat a 3 entre l'Inter TTW Terrassa i l'EFS Ripoll. Malgrat ser un enfrontament entre dos equips amb posicions diferents a la taula, l'Inter TTW Terrassa va posar en dificultats al Ripoll, mostrant una actuació admirable i aconseguint un resultat sorprenent.

En general, aquesta jornada va ser testimoni d'un futsal emocionant, amb equips lluitant fins al final per aconseguir els seus objectius a la lliga. Per estar al corrent de tot el que passa en el món del futsal català, segueix els perfils oficials de les xarxes socials de la Federació Catalana de Futsal i visita la seva web www.futsal.cat.