Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

RESUM DE LA JORNADA DE LA LLIGA TERRITORIAL TERRES DE L'EBRE-AFSTE

29/03/2022

Marisc Mediterrani AFS Deltebre 2 - FF Motors AFS Deltebre 2

Duel apassionant entre els dos equips de Deltebre, amb màxima igualtat, com indica la taula de classificació. El partit va ser intens per ambdues bandes i amb alternatives al marcador. Un marcador que va obrir FF Motors, però que va ser contrarestat abans de la mitja part per Marisc Mediterrani. A la represa, els locals es van poder avançar a l’inici, però a falta de vuit minuts els visitants van aconseguir l’empat que ja seria definitiu. Al final, doncs, repartiment de punts que no beneficia a cap dels dos equips, que es col·loquen en cinquena i quarta posició, respectivament.

Ebre Escola Esportiva C.F. 3 - Salvem lo Delta Futsal 2

Partit estrany el viscut a Tortosa. Després d’una primera part marcada pel domini d’Ebre Escola (2-0), a la represa Salvem lo Delta va complicar molt les coses als locals en aconseguir empatar a 2 a falta de tres minuts. Ebre Escola va poder evitar la sorpresa de la jornada amb un gol a les acaballes, amb la qual cosa recupera la segona posició a la lliga, tot i que a 5 punts del líder, mentre que Salvem lo Delta mostra setmana rere setmana un millor joc en equip que segur que el farà ser més competitiu en el futur.

F.S. Toscà 5 - TM Tortosa 2

Partit molt seriós del líder davant un TM que a la primera volta el va poder sorprendre. Toscà va sortir amb molt d’encert de cara porteria, aprofitant les ocasions per posar diferències al marcador fins arribar al 4 a 1 de la mitja part. A la represa, els dos equips van mostrar una cara diferent respecte a la primera. Els locals van tenir ocasions, però no les van aprofitar, mentre que el TM va ser més sòlid defensivament. Amb aquesta victòria, F.S. Toscà és a 3 punts del campionat, mentre que TM Tortosa continua a la mitja taula.

C.F.S. Dertochip 0 – F.S. Benifallet 2

Partit molt dur i tens per part dels dos equips. F.S. Benifallet es va avançar al marcador amb un gran xut de lluny, i als pocs minuts marcava el segon. Els locals intentaven replicar sense èxit degut a la bona defensa visitant. A la segona meitat, el Dertochip va buscar més el gol, mentre que el Benifallet jugava més a buscar el seu pivot en pilotes llargues. Al final, amb una bona defensa dels visitants i un porter molt encertat, el partit va acabar amb el 0-2 al marcador. Tots dos equips es mantenen, respecticament, en la novena i vuitena posició de la lliga.

Inter Rasquera 3 – C.F.S. Roquetes 3

Després d’una primera part marcada per les defenses i sense encert de cara porteria per part dels dos equips, a la represa el partit va canviar completament. Així, als primers minuts els locals van poder agafar un avantatge de dos gols que semblava que podria sentenciar el triomf, però el C.F.S. Roquetes no havia dit la última paraula, contrarestant els dos gols a falta de quatre minuts i domant pas a una recta final d’autèntica bogeria, ja que Rasquera es va tornar a avançar al marcador i a l’últim minut Roquetes va poder tornar a igualar, deixant el partit en un empat que no fa variar la classificació.