Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

RESUM DE LA JORNADA DE LA LLIGA TERRITORIAL TERRES DE L'EBRE-AFSTE

24/03/2022

FF Motors AFS Deltebre 2 - Ebre Escola Esportiva C.F. 1

Els locals arribaven en una dinàmica molt positiva de partits guanyats, mentre que els tortosins són uns aspirants al títol. Encara que es van veure pocs gols, el partit no va defraudar, ja que els dos equips van mostrar intensitat i bon joc que, juntament amb l’emoció del resultat, van servir per oferir un gran partit. Es va avançar al marcador FF Motors, però abans de la represa Ebre Escola va assolir l’empat. A la segona part, tot i que hi va haver ocasions per part dels dos equips, els deltebrencs van ser els únics que van poder perforar la porteria contrària, assolint la victòria, i amb aquest resultat ja sumen vuit partits consecutius guanyant, és a dir, una segona volta del campionat amb ple de triomfs, amb la qual cosa han passar de ser novens a ser tercers. Per la seva part, Ebre Escola baixa a la quarta posició del campionat.

TM Tortosa 3 - F.S. Benifallet 2

Duel entre dos equips irregulars a la lliga en què el TM Tortosa es va endur merescudament la victòria. Els tortosins van anar sempre pel davant al marcador, mentre que Benifallet, tot i posar les coses difícils, no troba el joc al qual ens tenia acostumats la temporada passada. La primera part va estar marcada per l’encert dels locals, que van fer que s’arribés a la mitja part amb un marcador parcial de 2 a 0. A la represa, es van viure tres minuts de bogeria amb tres gols, situant el marcador de 3 a 2 quedant encara un quart d’hora de partit. Tot i intentar- ho, els visitants no van aconseguir l’empat. Els dos equips es mantenen en la mateixa posició, sisens i vuitens, respectivament.

C.F.S. Dertochip 6 - Inter Rasquera 4

Partit amb gols i bon joc per part dels dos equips. Els locals van estar més encertats de cara a porta i sobre tot van poder treure profit de les pilotes aturades, ja que van aconseguir la meitat dels gols. Tot i les alternatives en el marcador a la primera part, el Rasquera no va estar tan encertat de cara porta i això va fer que C.F.S. Dertochip arribés al tram final amb el marcador controlat. El 6-4 va ser el resultat d’un gran partit. Amb aquesta victòria, els camarlencs mantenen les distàncies amb els seus perseguidors de la part baixa de la classificació.

Salvem lo Delta Futsal - F.S. Toscà (ajornat)

Partit aplaçat per part de Salvem lo Delta Futsal.