Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

RESUM DE LA JORNADA DE LA LLIGA TERRITORIAL DE LES TERRES DE L'EBRE-AFSTE

16/03/2022

Ebre Escola Esportiva C.F. 1 – U.E. Campredó 5

Partit intens el que es va viure a Tortosa entre dos equips de la part alta de la classificació. Després d’una primera volta molt irregular, el Campredó sembla que s’ha retrobat amb el joc que el va fer campió la temporada passada, i amb un partit molt seriós en tasques defensives, es va endur una victòria molt important davant l’Ebre Escola, que no va tenir el seu dia de cara a porta. Amb aquesta derrota inesperada per part dels locals, ara es col·loquen en tercera posició de la lliga, mentre que els campredonencs son segons.

F.S. Toscà 2 - FF Motors AFS Deltebre 3

Duel amb una altra sorpresa al marcador, ja que el líder va veure com s’escapaven els tres punts cap a Deltebre davant un FF Motors que va encarar el partit amb una intensitat defensiva molt gran. Això i les intervencions del porter visitant van fer que l’equip tortosí només pogués materialitzar les ocasions en els últims cinc minuts de partit. Per contra, els visitants van poder traduir en gols les seves contres. Malgrat la derrota, el Toscà continua líder a la lliga, mentre que FF Motors no para de escalar posicions i ja és quart.

F.S. Benifallet 5 – Salvem lo Delta 5

Partit amb molts alt i baixos per part dels dos equips, una irregularitat que també es reflecteix a la situació dels dos equips a la classificació. No obstant això, els tortosins de Salvem lo Delta demostren jornada rere jornada la millora en el seu joc i l’aportació anímica del seu públic. Per contra, Benifallet només ha trobat el bon joc en moments esporàdics a llarg de la temporada. En aquest partit, els locals sempre van anar per davant al marcador, arribant a disposar de tres gols de marge a la segona meitat, però la seva relaxació va permetre l’empat per part dels visitants. A la classificació continuen els dos equips en la mateixa posició que estaven.

Inter Rasquera 4 – TM Tortosa 4

Igualat màxima entre dos equips que, amb l’empat, sumen un punt cadascú. Partit molt emocionant en el marcador, ja que TM Tortosa, tot i anar sempre al darrera al marcador, era capaç de contrarestar la diferència en pocs minuts, mentre que Inter Rasquera no va poder acabar de materialitzar els avantatges que tenia. Al final, en uns minuts d’incertesa per les ocasions dels dos equips, ningú no va poder endur-se la victòria, amb la qual cosa els locals es mantenen en desena posició i els tortosins són sisens.

C.F.S. Roquetes 4 – C.F.S. Dertochip 2

Partit amb dos cares, amb una primera meitat per als locals i la segona per als visitants. Els de Camarles van cometre errors en la sortida de pilota, uns errors que van pagar molt cars, ja que van permetre als locals, que estaven molt ben situats i atents, obtenir un avantatge de 3-0 a la primera meitat. A la segona part, el C.F.S. Dertochip va pressionar més amunt, i amb una falta i una bona acció en una contra, és va situar 3 a 2. Finalment, i quan els visitants tenien l'empat a tocar, els locals van sentenciar amb una jugada molt ben treballada. Amb aquesta victòria, el Roquetes trenca una mala ratxa de resultats i es manté en la setena posició, mentre que Dertochip continua novè.