Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

RESUM DE LA JORNADA DE LA LLIGA TERRITORIAL AFSTE

21/12/2021

Marisc Mediterrani AFS Deltebre 7 – Salvem lo Delta Futsal 1

Partit molt seriós per part dels locals, els quals, malgrat enfrontar-se a l’últim classificat i començar el partit amb un 0-1 advers, van mantenir l’ordre i van buscar el joc al primer toc. Fruit d’això, els deltebrencs van saber remuntar abans d’arribar a la mitja part. A la represa van continuar amb la mateixa tònica fins al 7 a 1 definitiu. Amb aquesta victòria, el Marisc Mediterrani s’enfila a la segona posició del campionat, mentre que els visitants continuen sense trobar les armes per assolir la primera victòria del campionat. Destacar els cinc gols de Gerard Borràs, que ja en suma 24 gols en les 9 jornades disputades.

U.E. Campredó 6 – FF Motors AFS Deltebre 4

En els partits entre aquests dos equips sempre predomina la igualtat en el joc i en la intensitat, però els locals finalment van aconseguir la victòria, fent bons els tres punts aconseguits el la jornada anterior i escalant alguna posició a la classificació. Després d’un inici amb certes precaucions defensives per part dels dos equips, FF Motors es va avançar gràcies a un error defensiu dels locals. La intensitat en el joc del Campredó va augmentar, i així va poder capgirar el marcador amb un gol a l’últim instant de la primera part. A la represa, els dos equips van anar a guanyar, assumint riscos defensius, i els campredonencs van ser els que millor van aprofitar les seves ocasions, no sense alternances en el marcador, fins arribar al resultat final de 6 a 4. Els visitants segueixen en una dinàmica negativa, ja que només han aconseguit 2 victòries en 10 partits disputats.

Ebre Escola Esportiva C.F. 2 – TM Tortosa 1

Derbi tortosí entre dos equips que estaven empatats a punts a la classificació i que, com no podia ser d’altra manera, van oferir un partit força igualat. TM Tortosa va començar molt seriós en defensa, fet que posava en dificultats a l’equip local a l’hora de generar ocasions. Finalment, abans d’arribar a la mitja part va aconseguir l’Ebre Escola avançar-se. A la represa, TM Tortosa va canviar les seves armes per jugar de manera més ofensiva, fet que va sorprendre l’Ebre Escola. Així es va produir l’empat a 9 minuts del final. Els locals, però, van respondre amb una pressió asfixiant que els va permetre emportar-se els tres punt gràcies a un gol a l’últim minut. Amb aquesta victòria, se situen tercers a 2 punts del líder i empatats amb el Marisc Mediterrani.

F.S. Benifallet 6 – C.F.S. Roquetes 5

Primera victòria com a local del Benifallet, aconseguida a més davant l’equip que era colíder a la lliga. Una victòria no sense patiment, ja que els de Roquetes van jugar una primera part excel·lent, dominant el joc en los dos àrees i arribant al descans amb una mínima avantatge (2-3) que fins i tot es podria considerar insuficient un cop vista la primera part. A la represa, els locals van mostrar la seva millor versió davant la seva gent i van poder remuntar amb un gol a dos minuts del final. El patiment dels locals, però, no va acabar aquí ja que Roquetes hagués pogut endur-se un empat en l’últim minut. Amb aquesta victòria, F.S. Benifallet passa a ser el quart classificat, mentre que el C.F.S. Roquetes se situa al cinquè lloc, perdent tres posicions en una sola jornada.

F.S. Toscà 6 – C.F.S. Dertochip 1

El líder de la classificació no va deixar de perdre la oportunitat, com a la jornada anterior, d’emportar-se els tres punts i situar-se com a líder únic de la lliga. Una victòria gràcies als cinc gols de Samuel del Valle, que segueix a la segona posició de golejadors amb una lluita ferma amb Gerard Borràs. El F.S. Toscà gràcies al seu joc de pilota i posició es va avançar en el marcador en el minut cinc de partit, davant l’equip de Camarles que en cap moment semblava que pogués treure algun punt. Sense baixar la intensitat, els tortosins van continuar amb el seu joc sense donar opció a l’equip de Dertochip, que intentava ser agressiu defensivament i sortir al contraatac. Finalment es va arribar amb el resultat de 6 a 1. C.F.S. Dertochip continua el la vuitena posició de la lliga.