Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

RESUM DE LA JORNADA DE LA LLIGA TERRITORIAL AFSTE

24/11/2021

UE Campredó-Ebre Escola Esportiva CF, 1-3

Partit igualat entre dos equips que arribaven empatats a punts. Intensitat màxima entre dos bons rivals en un duel amb molts nervis que va decidir la major eficàcia dels visitants. Es va arribar al descans amb empat (1-1), però a la represa un gol a pròpia porta va avançar els tortosins, que a partir d’aquell moment es van sentir molt còmodes davant un Campredó que no va poder amb la defensa rival. L’Ebre va sentenciar per endur-se els 3 punts d’una pista complicada com és la del campió de la temporada passada i que enguany no ha començat bé la lliga, com ho demostra la seva vuitena posició actual, mentre que l’Ebre Escola es col·loca cinquè.

FS Dertochip-CFS Roquetes, 3-3

El líder va veure trencada la ratxa de cinc victòries consecutives al camp d’un dels històrics de la lliga. Una primera part molt disputada amb repartiment d’ocasions, tot i que els camarlencs van arribar a la mitja part amb un victòria mínima (2-1). A la represa, el Roquetes va saber empatar en dos ocasions el partit gràcies al joc que ha mostrat aquesta temporada, però sense poder continuar amb la bona ratxa que portava. Malgrat l’empat final, els roquetencs continuen a la part més alta de la classificació, mentre que CFS Dertochip se situa en setena posició.

Salvem lo Delta Futsal-FS Benifallet, 0-5

Victòria clara del Benifallet al camp dels tortosins. Els visitants van manar en tot moment a les dos àrees, gràcies al seu ordre defensiu habitual i a un joc ràpid en atac. Salvem lo Delta Futsal continua, en la seva primera temporada a la lliga, sense sumar cap punt, mentre que els visitants pugen a la quarta posició per poder lluitar pel campionat.

TM Tortosa-Inter Rasquera, 2-1

Partit entretingut a la pista poliesportiva de Vinallop entre el TM Tortosa i l’Inter Rasquera. A la primera part els tortosins van saber fer el seu joc i van marcar distàncies amb dos gols abans del descans. A la represa, l’Inter Rasquera va saber aprofitar una ocasió per marcar i aproximar-se al marcador quan encara faltaven 15 minuts per la conclusió. Un final on hagués pogut passar de tot, però el marcador ja no es va moure. El TM Tortosa se situa en sisena posició, mentre que el Rasquera ocupa el penúltim lloc.

FF Motors AFS Deltebre-Toscà, 1-4

Partit amb una primera part prou igualada i amb només un gol per part dels visitants. A la represa, però, FF Motors no va poder seguir el ritme imposat pel FS Toscà, que es va poder endur  els 3 punts d’una pista gens fàcil, amb la qual cosa puja a la tercera plaça, en disposició de lluitar pel títol de lliga. Per la seva part, FF Motors ocupa la novena posició, fruit de la seva irregularitat en el campionat.