Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

RESUM DE LA JORNADA DE LA LLIGA TERRITORIAL DE L’AFSTE

2/06/2021

C.F.S. Dertochip-C.F.S. Roquetes, 4-3

Victòria local en un partit atractiu per a l’espectador. El C.F.S. Dertochip va presentar nombroses baixes, fet que va suposar que només disposés de dos canvis. Per la seva banda, el C.F.S. Roquetes va plantejar un partit molt ofensiu, però l’equip local, gràcies a la veterania del seus jugadors, ho va saber neutralitzar. Els dos equips van tenir força ocasions de gol, però els camarlencs van aprofitar millor les seves opcions, imposant-se per 4-3. Amb aquesta victòria, els locals assoleixen la cinquena posició, ben a prop dels llocs que donen accés a les semifinals del campionat de lliga. Per la seva banda, el Roquetes, amb dos victòries i quatre derrotes, té gairebé impossible passar a les semifinals.

F.S. Benifallet-U.D. Aldover-Paüls, 7-5

Gran partit el que es va viure a la pista del riu de Benifallet. Els locals van aconseguir una victòria molt suada davant una U.D. Aldover-Paüls que en cap moment no va semblar el cuer de la classificació. Partit amb molts gols i alternatives en el marcador en què el resultat al descans reflectia la igualtat (3-3). A la segona meitat, va continuar l’equilibri fins que el líder es va acabar imposar finalment per un resultat de 7-5 gràcies també al suport incondicional dels benifalletencs.

F.F. Motors AFS Deltebre-F.S. Toscà, 2-3

Victòria importantíssima per part de l’equip visitant a la pista sempre complicada de Deltebre. Primera part amb domini de l’equip F.S. Toscà, que va arribar al descans manant per 0-2. A la represa, el F.F. Motors va apujar la seva intensitat per treure algun punt, però l’equip tortosí va saber replegar-se bé i sortir a la contra, no sense patiment, ja que els locals van arribar a empatar el partit. El resultat final va ser de 2-3. El F.S. Toscà manté la segona posició a la classificació en solitari, mentre que el F.F. Motors ja veu impossible la seva classificació per a les semifinals.

U.E. Campredó-Marisc Mediterrani AFS Deltebre, 5-4

Partit no apte per a cardíacs el que es va viure a la pista poliesportiva de Campredó. S’enfrontaven el quart contra el segon. Primera part amb molta intensitat en què els atacs van superar les defenses. El Marisc Mediterrani va avançar-se amb un 0-2, però els locals van aprofitar les seves ocasions per arribar al descans amb equilibri de forces (3-3). A la represa va continuar la lluita, però els locals, amb el suport de la seva gent, van poder superar el Marisc Mediterrani per un resultat final de 5-4. Amb aquest marcador, els campredonencs assoleixen la tercera posició amb un partit més que el Marisc Mediterrani, que baixa a la quarta posició, fet que reflecteix la igualtat de la lliga. Destacar els quatre gols que va anotar Àlex Pérez per part del Marisc Mediterrani.