Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

CATALUNYA JA ÉS A QUARTS DE FINAL DEL MUNDIAL C13 DESPRÉS DE GOLEJAR SUDÀFRICA

29/10/2019

Catalunya ha fet bons els pronòstics i s’ha assegurat aquesta tarda la seva presència en la ronda de quarts de final Campionat del Món C13 de Futsal que se celebra a l’Olímpic de Reus, després de derrotar a la ventafocs del Grup C, Sud-àfrica, per un clar 9-1.

Aquest triomf, sumat a l’aconseguit en el debut d’ahir davant França (11-2), situa la Selecció com a líder del grup C amb dues victòries i empatada a punts amb Austràlia, equip que avui ha remuntat cinc gols en contra davant França per vèncer finalment per 6-8. D’aquesta manera, catalans i australians tenen el passi a quarts assegurat i demà s’enfronten entre si (17.00 hores, Esports 3) amb la primera plaça en joc, una objectiu important per tal de poder tenir un encreuament de quarts de fina més assequible.

El partit d’avui ha tingut més història de la que reflecteix el marcador final, molt clar en favor de la Selecció. Catalunya, dirigida des de la banqueta per Ammar Mohadr, s’ha mostrat superior, però menys a la pista que en el lluminós. De fet, si el dilluns contra França el partit estava encarrilat al primer minut i gairebé resolt als 5, avui la llauna no s’ha obert fins al minut 7 gràcies a una acció culminada per Jordi Marimon.

Fins i tot ha calgut recórrer a un temps mort –ja amb l’1-0 al marcador– perquè Mohadr posés en òrbita els seus jugadors, que en aquesta fase han tingut en el porter Joel Grau un dels destacats. Ha estat així, guanyant en fluïdesa i centrant-se una mica sobre la pista que, en els 10 minuts que quedaven fins al descans, Catalunya ha acabat de sentenciar el partit amb 4 gols més d’Iván González, Aleix Asensio (2) i Hugo Virgil.

Amb el 5-0 al marcador i tot resolt, la segona meitat no ha tingut gairebé història. Catalunya ja pensava més en el duel de demà contra Austràlia i pot ser ha estat per aquest motiu que ha seguit sense trobar-se còmoda en cap moment. Això s’ha traduït en uns darrers vint minuts poc lluïts en què la millor notícia ha estat que Yassir Abbadi, un dels destacats  contra França, s’ha acabat afegint a la llista de golejadors amb tres dianes quan el partit estava completament trencat i que han elevat el marcador final fins al 9-1.

Catalunya: Joel Grau, Hugo Virgil (1), Biel López, Darío González, Ismael Abbadi, Guillermo Segura, Iván González (1), Yassir Abbadi (3), Aleix Asensio (2), Adrià Corbella, Jordi Marimon (2) i Gerard Prat.

Sud-àfrica: Camdon, Onke, Liyabona, Alive, Taachaye, Jhlebenkosi, Safsanco, Shane i Xavier Slinger (1).

Àrbitres: Javier Betrino (Argentina) i Roberto Ferrari (Suïssa).

Gols: 1-0 Jordi Marimon (m. 7); 2-0 Iván González (m. 11); 3-0 Aleix Asensio (m. 13); 4-0 Aleix Asensio (m. 15); 5-0 Hugo Virgil (m. 18); 6-0 Jordi Marimon (m. 31); 6-1 Xavier Slinger (m. 35); 7-1 Yassir Abbadi (m. 16); 8-1 Yassir Abbadi (m. 18); 9-1 Yassir Abbadi (m. 20).

Incidències: Partit de la segona jornada del Grup C del Mundial celebrat al pavelló Olímpic de Reus.

Teniu disponible la web del Mundial C13, amb el calendari, els horaris i tota la informació, en aquest LINK

PODEU VEURE MÉS FOTOS DEL PARTIT CATALUNYA-SUD-ÀFRICA EN AQUEST ENLLAÇ.