Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2024-2025 Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

CATALUNYA DÓNA LA CARA PERÒ CAU DAVANT EL CACIQUES

19/02/2019

La Selecció Catalana de futbol sala va perdre per 1-4 davant el Caciques del Quindío colombià en el segon dels amistosos programats davant el campió d’Amèrica, disputar a Centelles.

Si en el primer partit, celebrat a Corbera, Catalunya va ser capaç de remuntar un 0-3 advers i imposar-se als penals, a Centelles els colombians no van donar opcions, per bé que l’equip de Jordi Rexach va donar la cara en tot moment i fins i tot en atac va tenir més presència que en el primer partit.

D’inici, però, tot va començar igual que en el primer duel: el Caciques va sortir molt centrat i en 7 minuts ja manava per 0-2 gràcies als gols de Rentería i Nieto. Però a diferència del primer amistós, Catalunya no va esperar al final per reaccionar i va començar a tenir ocasions. En una d’elles, Gabriel Fargas va fer l’1-2 (m. 10), i en els minuts següents va fregar l’empat en diferents accions que van topar amb el porter Devia. Qui sí va encertar a trobar la porteria va ser el colombià Venté, que a cinc minuts del descans ampliava la renda visitant amb l’1-3.

El marcador advers obligava als catalans a signar una altra remuntada com la de diumenge, però en aquesta ocasió, i malgrat deixar-s’hi la pell, els jugadors de Jordi Rexach no van poder somniar amb aquesta fita, més encara quan novament Venté deixava el partit pràcticament tancat amb l’1-4 a 10 minuts del final.

En qualsevol cas, un doble test força positiu per a Catalunya de cara al Mundial, amb un Rexach satisfet pel “nivell competitiu” de l’equip davant un rival de nivell i per “l’orgull” demostrat en els dos partits. El tècnic facilitarà ben aviat la llista per a Argentina, amb la base de l’equip que ha jugat contra el Caciques.

Catalunya: Carlos Mazarico, Sergio Saavedra, Roger Aubareda, Àlex Trilla, José M. Lazamora –cinco inicial–, Ernest Tabueña, Gabriel Fargas (1), Sergi Climent, Óscar Blanco, Joan, Jaume Bonada i Daniel Casanovas.

Caciques del Quindío: Alejandro Devia, Kevin Pineda, Gustavo García, Sebastián Rentería (1), Johans Nieto (1) –cinco inicial–, Diego Moreno, Omar Morales, Roger Cardona, David Lemus, Jhon Venté (2), Felipe Tangarife i Víctor Salinas.

Àrbitres:Samuel Serrano (Catalunya) i Giuseppe Brunacci (Itàlia). Targetes grogues al local Lazamora i als visitants Pineda i Nieto Tangarife, i blava acumulativa al català Saavedra.

Gols: 0-1 Rentería (m. 5); 0-2 Johans Nieto (m. 7); 1-2 Gabriel Fargas (m. 10); 1-3 Venté (m. 15); 1-4 Venté (m. 31).

Incidències: ple al Pavelló Municipal de la Vila de Centelles, amb prop d’un miler d’espectadors. A la llotja, entre d’altres autoritats, hi va ser present Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport, que va estar acompanyat per Dani Vives, president de la Federació Catalana de Futbol Sala.

Podeu veure més imatges d'aquest partit a l'àlbum que trobareu al Facebook de la FCFS clicant en aquest ENLLAÇ.