Federació Catalana de Futbol Sala
04/18/2018 at 16:01
Head

LA FCFS PRESENT A LA COMISSIÓ D' EDUCACIÓ I ESPORT DEL SENAT

Com a conseqüència de la moció aprovada a la Comissió d' Educació i Esport del Senat, en la que es va acordar emprendre una Ponència d' Estudi per a un nou marc jurídic de l' esport al conjunt de l' estat espanyol, els Portaveus Parlamentaris d' Esports del Congrés i del Senat, en col·laboració amb el Consejo Superior de Deportes, han acordat l' organització d' unes Jornades Parlamentàries que permetin als subjectes formular propostes  sobre d' un nou marc jurídic per a l' esport.

L'objectiu d' aquestes jornades és que es converteixin en  la fase participativa prèvia a l' elaboració per part del govern espanyol d' una nova Llei de l' Esport.

Per aquest motiu, la Federació Catalana de Futbol Sala va estar representada a la primera de les Jornades Parlamentàries que es va celebrar el passat divendres al Senat, pel President Dani Vives i pel directiu José Luís Torres. L' assessor Jurídic de la nostra entitat, el Sr. Toni Garcia, va formar part d' una taula rodona d' experts en Dret Esportiu on es van formular interessants propostes de cara a la futura nova Llei de l' Esport.

En defensa dels interessos de les entitats esportives catalanes també  va assistir-hi, el Sr. Gerard Esteva, President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Amb una nova Llei de l' esport a la vista, des de la FCFS no defallirem en defensar i lliutar pels interessos dels nostres clubs i dels nostres federats.

0 Like · 0 Comments

Like
Calendar
May 2018
SunMonTueWedThuFriSat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us
Sponsors
Asociación Mundial de Futsal - AMF
Look Asociación Mundial de Futsal - AMF
Seleccions Catalanes
Look Seleccions Catalanes

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.