Federació Catalana de Futbol Sala
03/26/2018 at 13:41
Head

CELEBRADES LES COMARCALS A LLINARS DEL VALLÉS

El passat dissabte van tenir lloc a Llinars del Vallés, les Comarcals de Futbol Sala Base, on en els millors jugadors, seleccionats per comarques, van oferir un autèntic espectacle als assistents que omplien les graderies de les dues instal·lacions esportives on es va celebrar el campionat. Però més enllà de la pròpia competició, la jornada es va desenvolupar dintre d' un ambient festiu i de germanor, fent del torneig un veritable exemple d' esportivitat i joc net. Les seleccions però, que van resultar vencedores a les diferents categories van ser Barcelona Nord, Barcelona Sud, Maresme i Catalunya Central.

El Comitè Tècnic d' Àrbitres de la FCFS, va aprofitar el Torneig més important del Futbol Sala Base Català, per designar  àrbitres joves amb projecció nacional i internacional.

PRESÈNCIA FEDERATIVA

Els directius de la FCFS, Antonio Artés, Xavi Cerdà i José Luís Torres van ser-hi presents durant tota la jornada, éssent els encarregats, juntament amb els delegats de la FCFS al Vallés Oriental, Montserrat Sarmiento i Ramon Tudó de lliurar les medalles a tots els participants. La FCFS, també va fer entrega a tots els jugadors la samarreta del campionat, per què guardin un bon record de la seva participació. També els delegats comarcals de la FCFS, que representaven per primer cop els seus respectius combinats van acudir a la fita. Per part del CTA, van assistir el seu Director, Jordi Jiménez, els Vocals de Capacitació i Qualificació, José Pedro Cases i Joan Bernardo Mañé i els col·laboradors Pedro Antón Moraga i Benito Herrero. 

AGRAÏMENTS

La FCFS vol donar les gràcies als jugadors i les seves famílies, seleccionadors, col·laboradors i voluntaris que han  fet possible què la Festa del Futbol Sala Català Base, esdevingués un èxit de participació i sobretot de fair play. Menció especial per a l' Ajuntament de Llinars del Vallés, al seu alcalde Martí Pujol Casals, al regidor d' Esports i Joventut, Iban Sangrador i Gil i a la família del F.S.Llinars, que van demostrar des del primer minut una extraòrdinaria capacitat organitzativa.

PROPERES TROBADES

Properament la FCFS comunicarà la data i la localitat on es duran a terme les trobades a les categories benjamí i prebenjamí. 

1 Like · 0 Comments

Like
Calendar
April 2018
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us
Sponsors
Asociación Mundial de Futsal - AMF
Look Asociación Mundial de Futsal - AMF
Seleccions Catalanes
Look Seleccions Catalanes

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.