Federació Catalana de Futbol Sala
02/08/2018 at 18:20
Head

LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA S' EXPANDEIX AMB LA COMISSIÓ DE DELEGATS TERRITORIALS I COMARCALS PRESIDIDA PEL SR. ESTEVE VALLEJO

Ahir es va presentar oficialment la Comissió de Delegats Territorials i Comarcals de la Federació Catalana de Futbol Sala. L' acte que va tenir lloc a la seu central de la FCFS, va comptar amb la presència dels directius José Luís Torres, Antoni Artés i Xavier Cerdà. Hi van assistir també els delegats comarcals i territorials juntament amb el President de la Comissió, el Sr. Esteve Vallejo, qui serà l' encarregat de coordinar aquest nou projecte intern. Aquesta comissió, neix amb l' ànim de vertebrar la FCFS amb noves estructures federatives que serviran per apropar la FCFS a clubs i federats, tenint doncs una major presència al conjunt del territori català.

"Oferir un millor servei als clubs sent més propers, resoldre els seus problemes del dia a dia, i visitar-los periòdicament", seran uns dels principals objectius d' aquest nou projecte en el si de la FCFS, segons va comentar el Sr. Vallejo durant l' acte.

Aquesta nova estructura, s' enmarca doncs, dintre del paquet de mesures impulsades per la Junta Directiva de la FCFS, i en les que creu fermament el President Dani Vives.


President de la Comissió:

Esteve Vallejo


Barcelona: Xavier Cerdà

Lleida: Agustí Cabassés

Tarragona: Germán Martín

Girona: Juanjo Vilaplana, Eduard Pérez

Bages-Manresa: Lluís Lupión, Miquel Coronado

Baix Llobregat: Marciano Palacios

Maresme: Ivo Claus, Benito Rodríguez

Vallés Oriental: Montserrat Sarmiento, Ramon Tudó

Vallés Occidental: Albert Pla, Isaac Clusella
1 Like · 0 Comments

Like
Calendar
May 2018
SunMonTueWedThuFriSat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us
Sponsors
Asociación Mundial de Futsal - AMF
Look Asociación Mundial de Futsal - AMF
Seleccions Catalanes
Look Seleccions Catalanes

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.