Federació Catalana de Futbol Sala
02/01/2018 at 12:42
Head

PRESENTACIÓ DE LA COMISSIÓ D' ÈTICA ESPORTIVA DE LA FCFS

La Federació Catalana de Futbol Sala continua creant noves estructures federatives per donar resposta a les necessitats que presenten els nostres clubs i federats. Per aquest motiu el proper dia 7 de Febrer, es presentarà a la seu central de la FCFS, la Comissió d' Ètica Esportiva. Aquest nou òrgan federatiu tindrà la missió d' estudiar expedients o incidències resoltes pels comitès corresponents previament, i analitzar-los.

Eliminar de la pràctica esportiva del futsal  la violència, el rascisme, l' homofòfia, la xenobòbia i el masclisme, seran entre d'altres, un dels principals objectius d' aquesta comissió, que vetllarà pel joc net i el respecte al contrari. Antonio de Pàdua Artés i Ferrer, amb una més que contrastada trajectòria esportiva i professional, presidirà aquesta comissió on també hi participaran personalitats del món de l'esport i d'altres àmbits socials. 

0 Like · 0 Comments

Like
Calendar
February 2018
SunMonTueWedThuFriSat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us
Sponsors
Asociación Mundial de Futsal - AMF
Look Asociación Mundial de Futsal - AMF
Seleccions Catalanes
Look Seleccions Catalanes

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.