Federació Catalana de Futbol Sala
09/12/2017 at 14:16
Head

Els àrbitres de la FCFS es posen a prova

El passat Dissabte van tenir lloc a Sallent, la primera convocatòria de proves físiques dirigides als àrbitres de la Federació Catalana de Futbol Sala. En aquesta primera convocatòria van ser convocats els àrbitres de les categories nacionals i els àrbitres aspirants que van superar les proves tècniques d'accés.
El responsable del Departament de Qualificació, José Pedro Cases i el del Departament de Capacitació Joan Ramon Bernardo, així com el coordinador del Comitè d' Àrbitres, Jordi Jiménez van assistir al desenvolupament de les diferents proves, juntament amb una àmplia representació del grup d'informadors arbitrals.
En properes dates es duran a terme la resta de convocatòries dirigides als àrbitres de les categories territorials.

LA JUNTA DIRECTIVA AMB EL COMITÈ D'ÀRBITRES

Els directius de la FCFS  José Luís Torres i Matilde Gómez també van ser presents durant la jornada arbitral. La Junta Directiva de la FCFS, aposta doncs pel correcte funcionament del Comitè, dotant-lo de les estructures sòlides, necessàries pel seu bon desenvolupament.

0 Like · 0 Comments

Like
Calendar
June 2018
SunMonTueWedThuFriSat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us
Sponsors
Asociación Mundial de Futsal - AMF
Look Asociación Mundial de Futsal - AMF
Seleccions Catalanes
Look Seleccions Catalanes

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.