Federació Catalana de Futbol Sala
05/16/2017 at 13:55
Head

PONY'S CAMPIO DE LA COPA PRE-MUNDIAL FEMENI

El passat dissabte va tenir lloc a Vilobí d'Onyar la Copa Pre-Mundial Femení, amb la mirada posada al Mundial Femení de Futsal, que tindrà lloc a Balaguer, el proper mes de novembre.  Un total de deu clubs van disputar la fase prèvia del Torneig als dos pavellons municipals de lo localitat gironina.
 
El club Teià F5 i el Club Atlètic Vidreres, van haver de deixar la competició a causa de la lesió de vàries jugadores. Per tant, la resta de clubs van disputar els quarts de final. 

La final de la Copa Pre-Mundial Femení va enfrontar els clubs del Pony's i el Check-Systems Balaguer. Un partit  molt emocionant fins a l'últim minut, on el Pony's  es va imposar amb el resultat ajustat d' un gol a zero.

PRESÈNCIA FEDERATIVA

El President de la FCFS, Dani Vives, va assistir durant tota la jornada a la Copa Pre-Mundial, juntament amb el directius José Luís Torres i Juanjo Villaplana. Van poder intercanviar impressions amb presidents i coordinadors dels clubs participants, i van prendre bona nota dels suggeriments que els van fer arribar.


La FCFS va organitzar una barbacoa popular fent-se càrrec de les despeses , que va servir per què totes les participants poguessin gaudir un dinar de germanor a les mateixes instal·lacions esportives.
A la final del Torneig, va assistir l' alcaldessa de Vilobí d' Onyar, la Sra. Cristina Mundet, que va ser l'encarregada de fer entrega de la Copa de campiones a la capitana del club barceloní.


La FCFS vol agrair a tots els clubs la seva participació al Torneig, al poble de Vilobí, així com a cada una de les persones que han fet possible la celebració del campionat.

 

4 Like · 0 Comments

Like
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us
Sponsors
Asociación Mundial de Futsal - AMF
Look Asociación Mundial de Futsal - AMF
Seleccions Catalanes
Look Seleccions Catalanes

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.