Federació Catalana de Futbol Sala
05/08/2017 at 15:51
Head

Cafè Restaurant La Nou-C.E.Blanda, campió de la Lliga Territorial Grup C

Entràvem en un cap de setmana on fins a tres equips podien lluitar pel títol de Territorial Grup C.

Cadaqués era el primer a jugar i el primer a guanyar, malgrat que ho tenia realment complicat, ja que necessitava les dues derrotes en els dos partits que quedaven dels dos primers classificats.

El segon en jugar i on va saltar la sorpresa era la Bisbal que necessitava guanyar els dos partits restants i que Cafè Restaurant La Nou-CEBlanda perdés o empatés a mínim un, encara quedant-li jugar contra Joves de Vidreres (4 •) i Cadaqués (3 • ), en la sempre difícil pista de Mont-Ras.

Els nois de Narcís Maruny no podien assolir l'objectiu de la victòria i queien 4-3, de manera que donava possibilitats que Cafè Restaurant la Nou-CEBlanda, guanyant a casa i davant la seva afició diumenge a Joves de Vidreres.


El partit començava malament per als nois de Raúl González, en pocs minuts Joves de Vidreres guanyaven 0-2 i encara queda 8 minuts de la primera part 1-4, pel que feia creure que no anàvem a tenir victòria aquesta jornada ... però les ganes de guanyar i el lliurament dels jugadors locals feien que s'arribés a falta d'1 minut per al descans amb un 5-4.

Després de petites tensions i una falta, que proporcionava l'execució d'un doble penal, s'arribava al descans amb empat a 5 i dubtes entre l'afició local.


La segona part va ser d'un altre planeta, els jugadors de casa sabien que havien de guanyar i van sortir a per totes, portant-res més 20 segons de joc, una assistència del porter local feia que Isaac es quedés sol davant el porter i encarrilés un partit que mai més va estar en perill per Cafè Restaurant La Nou-CEBlanda i acabarà sentenciat amb un altre gol d'Isaac a falta de 7 segons i que posava al marcador el definitiu 12-8.

0 Like · 0 Comments

Like
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us
Sponsors
Asociación Mundial de Futsal - AMF
Look Asociación Mundial de Futsal - AMF
Seleccions Catalanes
Look Seleccions Catalanes

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.