Federació Catalana de Futbol Sala
04/24/2017 at 15:04 · 01.- Nacional Catalana 2016-17

Important victòria de l'EFS Ripoll per salvar la categoria

Look
0 Like · 1 Comments

Like Comment
Federació Catalana de Futbol Sala
04/22/2017 at 07:50

COMUNICAT FEDERATIU

A causa de les informacions aparegudes a diversos mitjans de comunicació, en relació a la Copa Intercontinental de Clubs de Futsal, aquesta Federació vol comunicar el següent: La Federació Catalana de Futbol Sala no és entitat organitzadora de la Copa Intercontinental de Clubs de Futsal, que es durà a terme a la localitat de Lloret de Mar. Aquesta competició internacional ha sigut creada i organitzada per l'Associació Mundial de Futsal, de la qual la FCFS és membre afiliat. La FCFS vol mostrar la seva preocupació per la celebració simultània… See more

Look
2 Like · 0 Comments

Like Comment
Federació Catalana de Futbol Sala
04/19/2017 at 04:31

La selecció femenina que disputarà el mundial de Balaguer començarà a prendre forma el 13 de maig

Balaguer acollirà durant la segona quinzena de novembre el mundial femení de futbol sala i la selecció catalana ho vol tenir tot preparat per fer-hi un bon paper. És per aquest motiu que el pròxim 13 de maig, mig any abans de la disputa de la competició, la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) ha organitzat una Copa pre-mundial femenina a la localitat gironina de Vilobí d'Onyar, que està oberta a tots els clubs catalans de futbol sala femenins amb llicència de la FCFS. La participació en el torneig és totalment gratuïta i els arbitratges… See more

Look
1 Like · 0 Comments

Like Comment
Federació Catalana de Futbol Sala
04/13/2017 at 05:15

COMARCALS 2017

Look
4 Like · 0 Comments

Like Comment
Federació Catalana de Futbol Sala
04/11/2017 at 18:43

COMARCALS 2017 - GRANOLLERS

El passat dia 1 d'Abril es van disputar les Comarcals 2017 a la ciutat de Granollers. El campionat va ser tot un èxit d'assistència d'espectadors que van omplir les grades dels pavellons "El Tub" i "El Parquet". Des de la FCFS volem donar les gràcies a tots els jugadors i entrenadors en aquesta jornada festiva, per la seva esportivitat en els partits. En especial volem agraïr la col·laboració del Club C.E.F.S. Granollers per la seva tasca organitzativa.

Look
3 Like · 0 Comments

Like Comment
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us
Sponsors
Asociación Mundial de Futsal - AMF
Look Asociación Mundial de Futsal - AMF
Seleccions Catalanes
Look Seleccions Catalanes

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.