Federació Catalana de Futbol Sala
07/21/2017 at 09:57

2a CONVOCATÒRIA DE LA SELECCIÓ CATALANA FEMENINA

L'Ajuntament de Teià col·labora amb la SELECCIÓ CATALANA FEMENINA acollint el 2n entrenament el proper dia 29 de juliol.  Les noies de la FCFS treballant força per guanyar-se una plaça per formar part de la SELECCIÓ CATALANA FEMENINA, la selecció participarà el proper mes de novembre al MUNDIAL FEMENI DE FUTSAL 2017.  

Look
0 Like · 0 Comments

Like Comment
Federació Catalana de Futbol Sala
07/17/2017 at 06:00

LA SELECCIÓ CATALANA FEMENINA HA COMENÇAT A RODAR.

Ahir, al Pavelló Municipal de Calaf la pilota va començar a rodar per preparar el Mundial Femení que es disputarà a Balaguer el proper novembre. Fins a 14 clubs diferents de la Lliga Femenina de la FCFS, estaven representats per les jugadores convocades per aquesta 1a sessió d'entrenament, a les ordres de Christian Roldan. Els entrenaments aniran repetint-se en aquestes properes setmanes, per tal de poder confeccionar l'equip que ha de representar a Catalunya en un nou repte internacional.

Look
0 Like · 0 Comments

Like Comment
Federació Catalana de Futbol Sala
07/13/2017 at 08:05

LA FCFS CONVOCA UN CURS INTENSIU D'ÀRBITRES A GIRONA

A causa de l'impuls que la Junta Directiva vol donar a cadascuna de les Delegacions Territorials, la FCFS ha convocat un curs intensiu d'àrbitre i àrbitre auxiliar a Sils (Girona). El curs es durà a terme a l'última setmana del mes de Juliol, del dia 24 al 28 , ambdós inclosos. L'horari del curs serà de 18:30 a 21:30. En breu la FCFS, convocarà també cursos per a aspirants a àrbitres i àrbitres auxiliars a les delegacions de Lleida, Granollers, Barcelona i Tarragona. Per inscriure's al curs és necessari reunir els següents requisits: -Tenir… See more

Look
0 Like · 0 Comments

Like Comment
Federació Catalana de Futbol Sala
07/11/2017 at 03:45

Ia Convocatòria de la Selecció Catalana Femenina

De cara al primer entrenament de la Selecció Catalana Femenina, el seleccionador Christian Roldán ha convocat a les següents jugadores: ANNA HERRANDO RIBASFS OLÍMPIC ARGENTONARAQUEL CORTÉS SÁNCHEZFS OLÍMPIC ARGENTONAMARTA ARENAS JALPONY'SHELENA MARTÍNEZ GÜELLPONY'SEVA DAFNE ALCALÀ LÓPEZPONY'SLAURA SUGRAÑES RODRÍGUEZTEIÀ F5 NAIARA ZÁRATE MORENOTEIÀ F5NATÀLIA KLIM YUCTEIÀ F5 CRISTINA IGLESIAS CAPARRÓSATLÊTIC VIDRERESIONELA GIORGINA MIUATLÊTIC VIDRERES ELENA LOSANTOS DÍAZMANUEL BLANCAFORTLAURA GARCÍA LÓPEZFS LLINARS EVA MORAL… See more

Look
0 Like · 0 Comments

Like Comment
Federació Catalana de Futbol Sala
07/10/2017 at 13:41

Presentació de Christian Roldán, com a seleccionador femení absolut.

El directiu responsable de les seleccions catalanes de la FCFS, Sr. Xavier Cerdà i Ribes, ha presentat aquest dilluns al Christian Roldan i Salvador com a seleccionador català femení absolut. El proper mes de novembre disputarà el II Mundial Femení de Futbol Sala que es celebrarà a Balaguer. La FCFS ha decidit apostar novament pel Christian, donant continuitat a la feina realitzada en el Pre Mundial de Canadà, a l'últim campionat del Món disputat a Colòmbia i en el Europeu De Santa Coloma de Farners.

Look
0 Like · 0 Comments

Like Comment
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us
Sponsors
Asociación Mundial de Futsal - AMF
Look Asociación Mundial de Futsal - AMF
Seleccions Catalanes
Look Seleccions Catalanes

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.